Fotótúrák • 2013.09.28.
  MORGÁNPUSZTA - VIDORNYAFOK fotótúra
  Ezen a hétvégén a klub tagjai közül, egy nyolc fős kis csoport indult útnak a Zala megye határán fekvő helyszínekre. A szomorkás, esős, fényszegény időben - a werk képek láttán feltételezhető -, hogy talán egészen jó fotók is szülehetnek az ellőtt kockákból. Ez persze majd a későbbiekben bemutatott képekből derül ki. A fotótúrán készült werk képeket Peterman Karcsinak köszönhetjük.

  GALÉRIA • 2012.10.23.
  GELSE - Modellfotózás
  Ezen a napon a Kanizsához közeli GELSE használaton kívüli termál- és élményfürdőjét szállta meg csapatunk egy modellfotózás erejéig. Ujhelyi Zsolt fotóstársunk által előkészített napra jó hangulatú csapat, és szép modellek jöttek össze a fotózás kezdetére. A nap - van akinek csak fél nap - jól sikerült. A Gelsénkészült felvételek közül már néhány kép felbukkant a csapat kínálatából. Itt a honlapunkon a fotozáson készült werk és modellfotókból mutatunk be néhányat.

  GALÉRIA • 2012.10.23.
  KÁLI MEDENCE - Hegystű - Kőtenger
  Célunk ezúttal a Balaton északi részén Zánka és Monoszló között magasodó Bazalttű, Hegystű Tűhegy sziklaképződmény volt . Nem messze ettől a helytől megcéloztunk egy másik hasonló tektonikus képződményt a Stzentbékkállai Kőtengert, a látványos ingókővel. Ködös reggel indultunk útnak. Bíztunk abban, hogy a célterület elérésének idejére még megmarad a ködös időjárás, de ezt a reményünket Keszthely térségére érkezve feladtuk. Gyönyörű napos területre érkeztünk, és ez a napsütés kísért végig benneünket amíg haza nem érkeztünk Kanizsára, ahol egész nep megrekedt a ködös időjárás.

  GALÉRIA
 • 2012.09.20.
  GRADI VÁRTÚRA
  A Lendvai fotóklub meghívásáráa Szlovéniába látogattunk egy, az ottani fotósokkal közös túrára. Először a hármashatár emlékművet látogattuk meg. Még a délelőtti órákban érkeztünk meg a Gradi vár falai alá. A várban és környékén közel 4 órás fotózgatás után indultunk a Selo falu határában épült románkori rotunda megtekintésére. A lebdvai fotóstársak a falu határában levő étteremben közsös vacsorával zárták a napi programot. Egy nagyon jó hangulató, közös fotós túrán vettünk részt ezen a napon, amit ezúton is köszönünk Szlovén barátainknak.

  GALÉRIA
 • 2012.09.08.
  KIKERICS TÚRA - MOLNÁRI
  Ezen a napon egy 5 fős ,,mini'' túrázós csapat vágott neki a Molnáriba vezető útnak Varga Szillárd ,,Szilu'' vezetésével. A kora hajnali indulás után, a Mura-gát oldalában fellelhető gyönyörű kikericshalmaz hamar meghozta a fotózási kedvét a jelenlévőknek. Néhány werkfotóval emlékezünk a túrára.

  GALÉRIA


 • 2012.09.06.
  BOLONDVÁR - BALATONBOGLÁR
  Csere János, aki Balatonbogláron több évtizede saját kezűleg építgeti, szépítgeti ,,bolondvárát'', és Magyarország egyetéen ,,téglamúzeumát". Jani bácsi láthatóan jókedvű életfelfogásával, meglepően filozofikus gondolkodásmódjával, mai életünk gondjaira érdekes felfogásban reagáló monológjaival rendkívül mód elgondolkodtatott annak ellenére, hogy elsősorban fotózni érkeztünk birodalmába. Mindazonáltal, hogy láthatólag megleptük kis csapatunk érkezésével, még rendkívüli vendéglátásról is tanúbizonyságot tett kedves feleségével egyetemben amikor egy jóízű tojásos lecsó és szalonnás pacalpörkölttel vendégelte meg csapatunkat.

  GALÉRIA
 • 2012.06.11.
  BALATONFENYVES

  Ez a fotótúra volt talán az idei évad legnagyobb létszámú fotózása. A jókedvű csapat a szokásos 8 órai indulás után 9 órakor találkozott a balatonfenyvesi kisvasút állomáson félreállított, lerobbant vsaútas kocsik telephelyén. A tervezett modellfotózást három csinos hölgy társaságában gyakorolhatták a klubtagok.Délidőben lezajlott lángosevés, kávézás után hazaindulás előtt egy pipcsos réten fejeződött be a modellek fotózása.

  GALÉRIA


 • 2011.05.07.
  GYÉKÉNYES

  Ezen a túrán Gyékényes volt a cél. Kis fotózással kezdődött, és partival folytatódott. Volt grillezés, evezés, evés, hattyúfotózás és filmezés. Volt kullancsvadászat.

  GALÉRIA
 • 2011.04.16.

  GÖDRE

  Irány Gödre. Anita, és szüleinek, és a polgármester Úr meghívására, ellátogattunk Gödrére. Reggel 7 órakor volt az indulás, és 21 órakor a hazaérkezés. Nagyon jól éreztük magunkat és még visszatérünk, mert Gödre elnyerte tetszésünket. Köszönet a nagyszerű vendéglátásért.

  GALÉRIA • 2011. 02. 05.

  VÁROSI FOTÓTÚRA

  GALÉRIA


 • 2010.11.27.
  ESZTEREGNYE

  Tél. Hó. Napsütés.

  GALÉRIA
 • 2010.11.13.
  SZILVÁGY

  Eredetileg a mai célpont Magyarföld volt. Menet közben benésztünk Szilvágyra és ott is ragadtunk. Itt megtaláltuk önmagunkat a gyereket.

  GALÉRIA
 • 2010.11.06.
  TÁTIKA

  Jó idő tehát fotótúra. Most kivételesen tájfotózni mentünk. Az elején a köd még tetszett, de a tátika tetejére érve már nem mert a panorámát nagyon elrontotta.

  GALÉRIA
 • 2010.10.30.
  HORVÁTORSZÁG, TRAKOSCAN

  A csáktornyai fotóklub meghívott minket egy hegyvidéki egésznapos fotózásra. Az időjárás nagyon jó volt, de a hegyen igen fújt a szél. Olyan kacifántos útvonalon autoztunk, hogy még a helyi erőnek is sikerült eltévedni. Azért megtalálták a helyes útirányt. Legalább megismertük Horvátország rejtett szépségeit.

  GALÉRIA


 • 2010.10.23.
  IMREHEGY

  A túra elején sejtettük hogy nagy sár lesz, de erre nem számítottunk. Ahogy haladtunk úgy lett egyre nagyobb a sár ami miatt úgy döntöttünk hogy a dagonyát kikerüljük. Igen de volt egy probléma. Egy domb. Ami egy kicsit meredek volt és csúszós nomeg dzsungeles. Azért megbírkoztunk a feladattal.

  GALÉRIA


 • 2010.10.16.
  BECSEHELY

  Igaz hogy most nem voltunk sokan, de annál aktívabbak voltunk, a sok jó témának és hangulatnak köszönhetően. Talán az őszi túrák közül ez volt a legterméke-könnyebb.

  GALÉRIA
 • 2010.10.09.
  ZALASZABAR

  Pezseg a fotósélet. Ezen a napon Szentgyörgyvár volt a végcél, de mivel szép nagy köd ereszkedett le, ezért kis kitérőt tettünk Zalaszabar felé. Érdemes volt, mivel érdekesebb volt mint az eredeti célpont. Az őrület itt is magasfokon volt. Lehet hogy a hiba nem a készülékben van hanem a fejünkben. Nem baj, nem fáj.

  GALÉRIA


 • 2010.10.02.
  BELEZNA

  Megkezdődött a fotótúra szezon. Beleznát céloztuk meg. Az időjárás nem volt a legjobb, fotótéma sem volt az igazi. Gomba volt halomra. A hangulatra viszont nem lehetett panasz, a humor mindent áthidal vagy legalábbis sok mindent megold. A fotós furcsa szerzet, mert ha kell érdekes testhelyzetet vesz fel, lefekszik ide, felmászik oda a jó kép érdekében.

  GALÉRIA


 • 2010.09.04.
  PRELOGBA

  Csáktornyai Fotóklub meghívására Prelogba látogattunk egy fotózással egybekötött piknikre. Esemény volt bőven. A határon az egyik autót visszafordították, majd egy másik autó elektronikai gondokkal küzdött de miután a gazdája elindította nem tudtuk merre van a tovább. Elkeveredés lett a vége. Megtalálásunk után végre jöhetett a fotózás és a jól megérdemelt kajálás. A végére még maradt egy útlevél elvesztése, ami aztán meglett. Erre mondják azt hogy minden jó ha a vége jó.

  GALÉRIA
 • 2010.07.10
  NOVA

  Aratóversenyt rendeztek Nován. Meleg az volt rendesen nem irigyeltük a résztvevőket, illetve azokat akik nem is olyan régen még így kaszával arattak. Le a kalappal.

  GALÉRIA • 2010.07.10
  MODELLFOTÓZÁS

  Helyszín Nagykanizsa, elhagyott, üres laktanya. A werkfotókat Horváth Anita készítette.

  GALÉRIA

  Vissza az oldal elejére.

  Vissza a honlap elejére

 • www.kanizsafotoklub.hu v0.7 - © 1956-2012 | kanizsafoto@gmail.com
  Az oldal tökéletes megjelenítéséhez legalább 1024x768-as képernyofelbontás szükséges.
  A képeket szerzői jog védi, azok bárminemű felhasználása tilos. Minden jog fenntartva!
  © Kanizsa Fotóklub 2012