Ujhelyi Zsolt

2010 szeptemberében felvettem a kapcsolatot Zágon Lászlóval, majd beléptem a Kanizsa Fotóklubba, remélve, hogy kissé mozgalmasabbá válik az életem a klub által. A mozgalmasság megvalósult, kedvesen fogadtak a fotósok, és elsősorban szakmai, de minden más téren is segítséget nyújtottak a beilleszkedéshez.
Az első kiállításom óta eltelt 28 év kihagyás nyomot hagyott a fotótechnikai ismereteimet illetően, de a klubnak és a tagok segítőkészségének köszönhetően sikerült feleleveníteni az emlékeket és egyre inkább alkalmazni azokat. A klubtagság eltelt két éve alatt, tevékenyen részt vállaltam a klub programjaiban, és a közösség egyéb rendezvényein.
2012. áprilisában három klubtaggal karöltve (Kovács Krisztián, Balogh Krisztián, Belső Péter) megalakítottuk a ,,Kanizsa Plaza fotóstúdiót''. A Kanizsa Plaza baráti fogadtatásának köszönhetően megnyílt a Kanizsa Fotóklub állandó galériája a Plaza területén.

A képi világ a fontos számomra és nem feltétlenül a valóság nyílt ábrázolása a cél. A valóságot áteresztve fantáziám szűrőjén, és belső érzések alapján, a rendelkezésre álló eszközökkel készítem munkáimat. Ez ügyben azt gondolom, hogy a mai fotózás már merőben eltér a hagyományos technikán alapuló fotózástól és igyekszik kihasználni a lehetőségeket.

Lehet ragaszkodni a múltban bevált gyakorlatokhoz, de teret kell engedni az új dolgoknak is, mert csak ez által lehet teljes a munka...


Képeim


Vissza az oldal elejére.

Vissza a tagokhoz.